Hip huraa! Sain tällaisen hienon blogin aikaiseksi. Yritän jaksaa tänne kaikenlaista kirjoitella, vaikka tuskin ketään kiinnostaa meidän touhut... ;o)

Pakkasta oli taas aamulla -17 C yäk yäk yäk. Semmonen -3 C ois hyvä. Koirat ei kyllä aamulla nostelleet tassujaan ulkona mutta kun kotiin päästiin niin Arttu ainakin käpertyi sänkyyn eikä halunnut enään takapihalle Hillan ja Joonaksen kanssa.

Huomenna ois agilitytreenit ellei pakkanen ole liian kova. Pitäis Hillan kepit vielä hioa kuntoon kun olis parit kisatkin edessä ELLEI ne juoksut ala. 4.3. Porvoossa ja 10.3. Turussa 2 kisaa. Yks sijoitusnolla uupuis että sinne kolmosiin pääsis. Ja sitten jos sinne noustaan niin ne kepit on pakko saada kuntoon!! Enhän mä kehtaa siellä enään  mennä käsi Hillan kuonon edessä... Eikun verkot käyttöön vaan.

Näyttelyihinkin ollaan pariin ilmottauduttu, shelttien erkkariin Porvooseen 17.3. ja Tampereelle KV-näyttelyyn 25.3. Krista lähtee mukaan Minnin kanssa, Fannykin tulee erkkariin mukaan. Mitään ei oo tavotteena, teki vaan mieli lähteä vähän kehiin pyörähtelemään ;)

Seuraavista juoksuista Hilla sitten astutetaan. Jänskättää! Tuntuu että Hilla on itsekin vielä ihan kakara.