Tänään olin Purinalla treenaamassa oikein _ohjatuissa_ treeneissä. Pitkästä aikaa... Yleensä treenaillaan omatoimisesti ja se valitettavasti ei kehitä meitä juuri mihinkään suuntaan. Olikin tosi kivat treenit! Suht pitkää rataa, takaakiertoja, sylkkäreitä yms. Ja meni mielestäni oikein hyvin. Muutamia kohtia hiottiin lyhyemmiksi ja onnistuttiin korjaamaan yhdellä-kahdella uusinnalla. Kepeille saatiin hyviä uusia vinkkejä. Siis jäi kerrankin TOSI hyvä mieli treeneistä. Kouluttaja oli motivoiva ja kannustava. Loistavaa!

Treenien jälkeen tapasin Kiran pennuista kiinnostuneen mielettömän mukavan pariskunnan ja heidän suloisen shelttinsä. Pystyi vilpittömästi sanomaan että mielelläni teille pennun myyn jos sopiva pentu vain tulee. Vaikka sähköpostitse ja puhelimitse keskustelu antaakin jo ison kuvan ihmisestä niin kyllä se kasvokkain tapaaminen sitten kuitenkin on se joka ratkaisee miten kemiat toimii. Näkee samalla miten koirat suhtautuu ja miten ihmiset suhtautuu koiraan.

Juu, ja sähköpostiin tupsahti viime viikolla Valko-Venäjän viisumihakemus mikä pitäisi täyttää... Voi kiesus mitä kysymyksiä 2 sivun verran. Hyvä ettei kengän kokoa ja asunnon neliöitäkin kysytty ;) Kysymykset oli tyyliä: oletko rikkonut lakia Valko-Venäjällä (kysy vaan kuinka monta kertaa), onko aikaisemmat viisumihakemuksesi hylätty (joo, joka kerta), oletko aikaisemmin käynyt V-Venäjällä ja minä vuosina (ainaski biljoona kertaa oon käyny ja sit oon käyny Ruottissa ja Eestissä ja Kreikassa ja ja ja..). Missä läänissä työpaikkasi sijaitsee, mikä on firman nimi ja käyntiosoite ja työpuhelinnumero (uskaltaako kertoakaan missä firmassa on töissä, jos sielläkin "vihataan" ko. sähköfirmaa yhtä paljon kuin Suomessakin ;) ). No ehkä on ihan hyvä ettei sinne ihan ketä vaan hulttiota päästetä rajan yli :/ Toivottavasti tämä ei enteile sitä että pällistellään rajalla tuntikaupalla... No, nyt otan positiivisemman asenteen, kukaanhan ei pakottanut lähtemään ko. maahan! Oikeasti ihan innolla odotan matkaa, varmasti kiva kokemus, ei sitä muuten Valko-Venäjälle ihan joka päivä lähtis (ellei olis tällänen näyttelyhullu).