Vappu oli ja meni. Ihan kotosalla vaan. Ei paljoa raaski lähteä mihinkään pentujen luota, koska se aika mitä ne täällä asustaa on kuitenkin niin lyhyt.

Ulkotreenikausikin on alkanut, tietää taas missä tulee melkein joka arki-ilta oltua.  Viime tiistaina oli ekat treenit Hillan kanssa ja voi että oli kivaa! Oikeesti! Oli tosi kiva rata ja ihan huippuhyvä kouluttaja (meillä on Hillan ryhmässä kiertävät kouluttajat), tuntui että saatiin taas paljon uutta oppia ja miettimisen aihetta. Sais kouluttaa meitä joka kerta ;) Ja Kiraa kanssa! Ihan rehellisesti sai kiittää HYVISTÄ treeneistä. Tuli taas ittellekin uutta intoa ja uskoa.

Hillan kanssa meillä olis sunnuntaina näyttely, mutta ei todellakaan mennä, koska Hilla on pudottanut KAIKKI karvansa. En viitti mennä tarkotuksella hakemaan jotain tylsän väristä nauhaa sen takia. Ja muutenkin on kesälle paljon näyttelyitä suunnitteilla (ulkomaillakin parit) ja ilmottautumisiakin olen jo laittanut, peukut vaan pystyyn että turkki kasvaa ja ettei tuleva juoksu keskeytä karvankasvua... Mulla on turkkistressi!

Pitkä kisataukokin loppuu kun mennään Hollolaan 3 starttiin ja huomenna mennään Riihimäelle epävirallisiin kisoihin Joonaksen, Artun ja Hillan kanssa.

Kattelin tossa kalenteria että mitä kaikkea kesällä onkaan ohjelmassa ja kesäkuun toisesta viikonlopusta alkaen on joka viikonloppu jotain elokuulle asti. Huh. Elokuussakin on sitten ohjelmaa, näyttely ja Belgiassa viikko (jossa myös näyttely). Toivottavasti kerkeen lomalla olemaan mökilläkin! Ai niin, ja ehkä vielä pentujakin ois tulossa kesän lopulla. Kiirettä pitää!