Joonas mölleili Riihimäellä 2.5. itsensä taas palkinnoille, voitettiin maksimöllit tuloksella -9..jotain. Ei yhtään ratavirheitä, vaikka luulin että oltais saatu 5 kun se hetken aikaa jäi miettimään ensimmäisen putken suulle. Loput 2 putkea mentiinkin sitten vauhdilla ja epäröimättä. Loppusuoralla ei voinu tehdä muuta kuin huutaa Joonakselle että eteen eteen eteen, ite tulin muutaman esteen jäljessä niin kovaa kuin kintuista lähti. Tuomarikin sanoi palkintojenjaossa että on se komeaa katseltavaa kun koira menee karvat pöllyten ;) Harva kultsu kun on noin nopea kuin Joonas.

Arttu oli kisaavien toinen, ei ratavirheitä mutta yliaikaa. Olikin tosi tiukka ihanneaika 3-luokkalaisille ja Arttu kuitenkin meni koko ajan tosi hyvällä vauhdilla eteenpäin. Ehkä ne muutamat pitkät kaarrokset sitten verotti sen verran.

Hillalla tein parit ohjausmokat josta 10 ja yliaikaa (edelleen se tosi tiukka ihanneaika). Mutta Hilla oli ihan mielettömässä vedossa, koskahan se ois viimeks menny noin kovaa??? Ihan apinanraivolla veti radan läpi. Kai se nyt sit pääsee kovempaa kun sillä ei oo sitä turkkia hidastamassa vauhtia ;))

Eilen mulle laitettiin rakennekynnet. Vähän on nyt totuttelemista... Naureskelin kun menin kynsienlaitosta suoraan tonne kisoihin että kylläpä nää nyt sopii sitten niin täydellisesti näitten mun verkkareitten ja lenkkareitten kanssa :/ Mut on nää aika makeet... Ite kyllä vielä viilaan niitä lyhyemmiks, on koirien kanssa ja töissäkin sitten helpompaa.