Viikonloppuna oli agikisat ja näyttely. Melkein saatiin voittonolla ja melkein saatiin serti... Voisko ne pian vaihtua tuosta "melkein" niin että saatiin??!!

Lauantaina kisat Riihimäellä, suht sujuvaa rataa mentiin, pari kaarrosta vähän pitkiä ja yksi läheltäpiti -tilanne. Kontaktit juosten, en pysäyttänyt. Hävittiin ALLE SEKUNTI voittajalle!! Eih ja voih.

No, sunnuntaina aamuvarhaisella kohti Harjavaltaa. Narttuja yli 30 kpl. Hilla sai Erin ja oli valioluokan 2. Sitten paras narttu -kehään. Sain Hillan liikkumaan iloisemmin ja tuomari valitsi meidät 4 parhaan joukkoon. Taas juostiin ympäri kehää, aattelin että onpas hienoa kun 4 parhaan joukkoon päästään. Aattelin automaattisesti että ollaan se PN4, mutta ei, oltiinkin PN3 :) Serti meni sitten junnuluokan nartulle joka oli PN1 (ja myöskin ROP!Onnea!), toiseksi tuli valionarttu, joten me saatiin sitten se vara-serti. Jee ja höh. Kai se sertikin sieltä vielä napsahtaa joku päivä. En ota siitä kuitenkaan paineita, koska noi näyttelyt on meille vaan sellainen kiva lisä agilityn ohessa. Näyttelyreissut (varsinkin ulkomaille) kun ovat niin kivoja hyvässä seurassa :)

Ens viikonloppuna on agilityn SM-kisat, lauantaina edustetaan rotuyhdistyksen joukkueessa ja sunnuntaina on sitten yksilökisa. Nämä ovat meidän ekat arvokisat, joten odotuksia en niille ole laittanut. Mennään nyt kokemaan SM-kisojen huumaa.

Sitten onkin juhannus, IHANAA päästä taas mökille. Koiratkin taatusti nauttivat. Diesel -pentu onkin sitten viimeisiä päiviä mun luona, maanantaina 23.6. luovutan pojan uudelle omistajalle.. Ikävä tulee.

Juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna suuntaamme Pärnuun. Meillä on siellä taas vakkarimökki varattuna näyttelypaikan läheltä. Meitä lähtee 7 ihmistä ja 5 koiraa. Päästään sielläkin taas kisaamaan 2 agilityrataa! Jes!