..kirjoittelen siis.

Hillan masu vaan paisuu, 63 vuorokautta tulee helatorstaina täyteen, että aika jännittäviä aikoja tässä eletään. Maitoakin tulee jo.

Kirallakin on parhaillaan juoksut, joten ei olla käyty agilitykentällä treenaamassa ja muutenkin jäänyt touhu vähemmälle. Lauantaina mennään Turenkiin näyttelyyn et oishan tässä pari päivää vielä aikaa harjoitella ympyrässä juoksemista ja seisomista. Tämä on meidän eka yhteinen näyttely Kiran kanssa joten varmaan ois syytä kokeilla miten Kira liikkuu ja seisoo ;) Piti niin naksulla opettaa sille seisomista ja samalla korvien näyttämistä. Piti ja piti...

Sunnuntaina 6.5. kisattiin Artun kanssa 3 kisaa omissa kisoissa ja hoh hoijaa, Artulla oli taas omat kuviot. Mä tein analyysin että Artulla on mieletön esiintymisen tarve kun on paljon tuttuja paikalla. Vikalla radalla käytiin vähän moikkaamassa tuttuja ajanottajia, tuomarin sihteereitä yms loppusuoralla ;o)  Agility ei ole vakava laji! Ainakaan Artun mielestä :) Järvenpään kisat 22.4. sitten taas menivätkin tosi hyvin, vaikkei nollia tullutkaan. Vauhtia piisasi ja pysyi käsissä.