Lauantaina 28.7. korkattiin Mikkelissä Hillan kisaura 3-luokassa, ihan suht ok meni. Ekalta radalta 10 ja yliaikaa koska ohjasin kahden putken ohi (grrrrhhh) kiersi sitten putket ulkokautta johon tuhraantui aikaa. Toka rata oli hyppis, josta yliaikanolla. Olin kuulemma vaan lönkytellyt koko radan, ois pitäny vedättää ni oltais ehkä päästykin ihanneaikaan, joka muuten oli tosi tiukka. Nooo, väsymys painoi, edellisenä yönä noin 4 tuntia unta ja sitten vielä matka Mikkeliin ja siellä tuntikausia odottelua.

Krista ja Fanny saivat ekan nousunollansa 2-luokasta hienolla voitolla! Ja Nettekin teki hypärillä nollan, tais jäädä 0,01 alle ihanneajan. Tarkkaa työtä :o) Riepulla ja Saijalla ekalta radalta mälsä 5, aika olis riittäny voittoon, hypäriltä heille HYL. Tais Saija unohtaa radan ;)

Kotimatkalla Hanko-Hyvinkääntiellä oli lähellä ettei törmätty hirveen. Oltiin puolenyön maissa ajamassa kotiinpäin ja siinä se seisoi, keskellä tietä järkälemäinen iiiiiso hirvi. Pienet kiljaisut ja äkkijarrutus..... Hienosti Saija reagoi tilanteeseen. Huh. Kiitos muuten kyydistä ja matkaseurasta!

Ja sitten taas parin tunnin yöunilla seuraavana päivänä oman seuran kisoihin kisaamaan... Olin itse koneella töissä melkein koko päivän, mutta pääsin kuitenkin Hillan kanssa kisaamaan. Hirveä väsymys päällä, joka paikkaa kolotti ja vielä joku allerginen nuha ja silmien kutina. Jee, hyvä fiilis lähteä radalle. No, kannatti se kuitenkin, saimme nimittäin ekan SM-nollamme!!!! Huisia! Sijoituttiin 4. Harmittaa Hillan hidas aloitus radalla, se kuitenkin vie ajasta sekunnin tai pari. Sitä täytyy treenata.

Eilen keskiviikkona oltiin Sepolla treenaamassa. Ihan jees meni, puututtiin tohon lähdön hitauteen ja siihen sainkin kotiläksyjä. Samoin kepit kovan työn alle... Miksen mä voi olla ahkerampi treenaaja????? Vielä kun oon lomallakin! No tänään menen treenaamaan, laitan verkot. Ihan varpisti menen.