Nyt on kerrottavana vauvauutisia kahdelta taholta, eli tätini Raijan Hilkka-heppa synnytti orivarsan 12.8. ja kaksi pentuloista on ollut mulla hoidossa pe-ti.

Maanantaina käytiin katsomassa pientä vuorokauden ikäistä honkkelijalkaista varsaa, siitä onkin vuosia kun meillä on varsa ollut. Voi sitä silkinpehmeyttä ja kihartavaa karvaa.... Ihanan reipas ja utelias poika, emä Hilkka vaan on kovin mustasukkainen ja hermostuu jos varsan lähelle yrittää mennä. No, se pahin vahtiminen menee aika pian ohi.

822360.jpg

822367.jpg

Sitten täällä on ollut hoidossa Zaran pentu Heta ja Hillan pentu Hessu. Voi maailma, mikä meno ja meininki on päällä. Onneksi sen verran pikkuisia vielä että vetävät suht usein sikeitä. Mutta muuten kaikkeen liikkuvaan ja liikkumattomaankin pitää tarrata kiinni. Sitten vähän painia, hepuleita takapihalla ja sisällä. Pissapapereiden vaihtoa. Tekevät kyllä usein tarpeensa ulos, mutta välillä lirahtaa lattiallekin, Huh, muistuttakaa etten ikinä ota kahta pentua samaan aikaan ;) On ne silti kuitenkin ihania!

Hyvää yhteiskuvaa en näistä ikiliikkujista saanut, mutta tässä Hessu ja taustalla Heta.

822375.jpg

Huomenna lähdetään Kreikkaan, Peloponnesokseen. Lento lähtee klo 6:15, joten en jaksa edes laskea kuinka aikaisin pitää herätä! Joko sinne mennään tunnin-parin yöunilla tai sitten ei unta ollenkaan. Olen varma että ajoissa en kuitenkaan pääse nukkumaan, koska tää lomarytmi on sellainen yhdeltä nukkumaan, puoliltapäivin ylös....