Meille tuli kyläilemään Hissun hassu sinisilmäinen koira Kira (Sunsweet Blues Baby). Otin sen muutamaksi päiväksi lomani ajaksi ja ajattelin opettaa sille agilityä.

Heti keskiviikkoiltana lähdimmekin sitten maneesille treenaamaan, ja kyllä siitä voisi agilitykoira tulla! Kirppu meni lähes ongelmitta jo melkein kaikki esteet (no vähän ahnehdin.... ;) ) hyppyjä jo 3 esteen sarjassa, sitten yksittäisenä pussin, putken, pituuden, aan, puomin. Vähän kokeiltiin myös rengasta, keppejä ja keinua. Kirpparia varmaan vähän jännitti täysin uusi paikka, melkein uusi ihminen ja ihme hajut ja äänet maneesilla, mutta sen luonteen tuntien tuo menee ohi tottuessa.

Suunnitteilla on että Kira tulee meille sitten asustelemaan kun Hilla menee Hissun luokse pentuja tekemään. Pakko olla yks merle kotona, ei sitä muuten pärjää ;) Toi on kyllä aika pakkaus, sisällä ihan cool, lenkillä jos näytät vähänkin keppiä tai käpyä ni sitten räjähtää! Ja muuten, MITEN voi noin pieni koira saada kielensä NIIN syvälle ihmiseen nenään ja korvaan....??????? Ja Kira osaa "kauniisti" hymyilläkin hampaillaan.

Siitä luonteesta vielä... Siis sisällä ihan rauhallinen paitsi sillon kun yrittää ottaa siitä kuvaa :/ Alla näyte:

435284.jpg

Ja tässä kun pidän sitä paikallaan:

435281.jpg

 

Lisäkertomuksia seuraa! Tänään mennään vielä Hyvinkäälle koirakylpylä Aptukseen koiria uittamaan. Täältä lähtee Arttu ja Kira (Hilla ei valitettavasti juoksujensa takia pääse, ja Joonashan ei ui...) ja Hissulta vielä pari shelttiä. Arttu on jo kaivanut uimapatjan esille ;)