Kirppu se on parhaillaan Romaniassa näyttelyreissulla Hissun kanssa. Matkassa mukana ovat myös Hillan äiskä Zara ja sulho Brett, sekä Tytin blondi Merri. Siellä on 2 näyttelyä ja 2 cacibia jaossa, eli "pienessä" jännityksessä tässä odottelen tuloksia. Muita näyttelyitä mihin Kirpun kanssa mennään on; 20.10. Seinäjoki KV, 27.10. Lahti KV, 3.11. Tarto KV ja ehkä messariinkin. Hilla lähtee ainakin messariin, sekä Tartoon. Turkin kasvu on ihan hyvässä vaiheessa. Onneks.

Agirintamalla ei vähään aikaan ole tapahtunut muuta kuin että syyskuun alussa Hilla sai sm-nollansa kasaan ja Kiran kanssa käytiin Riihimäellä möllikisoissa. Voitettiin medimöllit tuloksella 5, ja kaikkien möllien nopeimmalla ajalla. Eikä ihme, koska meikäläiseltä meinas happi siinä radalla loppua... Radan sai mennä 2 kertaa ja ekalla radalla Kirppu oli vähän ihmeissään että pitääkö siis näitä esteitä ylittää vai mitä? Mentiin muutaman esteen ohi, sitten mentiin siivekkeiden raostakin yms kivaa. Tokalla radalla se tajus että joo täähän oli TÄÄ juttu. Irtos tosi hienosti ja mitkä jarrutukset kontakteilla!!! Mutta ne kepit, ne kepit... Niitä pitäis treenata. Verkoilla menee niin makeesti ne, mutta heti kun ei oo verkkoja niin pitää kädellä auttaa. Treeniä vaan lisää. Oon nimittäin ilmottanu sen virallisiin kisoihin.

Arttukin kävi Hollolassa hauskuuttamassa yleisöä. Keksi kesken radan käydä hyppäämässä yhen esteen mikä oli aivan täysin pimennossa, en ite ees ollu sinnepäinkään ja olis pitäny suorittaa Artun yks lempiesteistä eli putki, mutta jostain kumman syystä se vaan haki sen hypyn täysin pimeestä paikasta!! Ei ymmärrä ei... En voinu olla vihanenkaan sille kun yleisö nauroi. Tyypillistä Arttua siis. Ja ettei Joonasta unohdeta niin se viettää lokoisia päiviä ja välillä käydään möllikisoissa jos niitä jossain sattuu olemaan. Se tuntuu niin tyytyväiseltä elämäänsä kunhan saa makoilla mamman vieressä ja kyttäillä lintuja ja vierailla mun vanhempien luona.

Kira olis tarkotus astuttaa seuraavasta juoksusta ihanalla herrasmiehellä Wadella (Springrotin Gibson). Ja tekis mieli pitää ite yks pentu tosta yhdistelmästä... Auts.

Hilla on nyt pienoisella kisatauolla kun tavotteet eli sm-nollat saatiin täyteen. Tuli vaan toi tavote saavutettua hiukka nopeessa aikataulussa... Mut sitten vois seuraavaks haaveilla siitä yhdestä puuttuvasta Suomen näyttelysertistä ;) Toi on semmonen asia minkä ääneen sanominen välillä hävettää, mutta niin kyllä hävetti sanoa yrittää saavansa sm-nollat kasaan. Ja sitä nollavoittoa en sitten juuri ajatellukkaan, se oli niin mahdoton toive.... Ehkä pitäis vaan luottaa itteensä ja koiraansa enemmän.

Kuulin Hillan urospennun Dustynkin (ex-Hessu) kuulumisia tossa viikolla. On päässyt aivan ihanaan kotiin Helsinkiin Tiinan luokse :)) Kiva kun meni niin lähelle niin pääsee ehkä useemmin näkemäänkin suosikkipoitsuani. Menetin kyllä sydämeni täysin Hopoliinille, on se vaan niin mainio.

Jatkan kirjoittelua kunhan kuulen niitä Romanian tuloksia....

Romaniasta kuului seuraavaa: Zaralle serti ja cacib eli nyt on vielä Romanian valio sekä kansainvälinen valio sekä Romanian Winner -07! Hienoa! Kirppu PN2, Merrille kanssa koko potti, Brett ei päässyt kehään kun eivät muka olleet saaneet ilmottautumista... Kumma juttu, koska siellä pystyi vielä ilmottautumaan paikan päälläkin!?!?  Katsotaan mitä sunnuntain näyttelystä saadaan :)

Sunnuntain tuloksia: Kiralle serti ja cacib sekä Transsylvanian Winner ´07 titteli :o) Eli samalla Kirpusta tuli Romanian valio. Jipiiiiiiii!!!