Tänään ajelin 800 km ja mitä siitä sain?? Pienen pätkän punaista muovinauhaa.... Argh ja vielä kerran argh. No, okei, myönnetään että en odottanutkaan mitään suurensuurta. Eli oltiin sporttimalli -Kiran kanssa Seinäjoella näyttelyssä. Koira on tällä hetkellä todella lyhyessä turkissa eli siihen tyssäsi meidän kehäkäynti. Muuten arvostelu oli kyllä oikein hyvä, elegantti koira, hyvä rakenne jne.

Yhtään paremmin ei mennyt Mialla ja holsku Barreella. EH myös heille. Barree on kyllä ERIn koira, mutta tänään näin... Harmittavaa koska holskuja oli vain 3 kpl, ja Barree oli rodussaan ainut narttu joka olisi voinut Cacibin ottaa vastaan. Mutta ei me lannistuttu :) Meillä oli hauskaa!

Arttukin sairastui toissa perjantaina 12.10. ja jos en olisi ajoissa vienyt sitä klinikalle niin Arttua ei enään olisi :´( Oli syönyt itsensä täyteen jotain epämääräistä, ilmeisesti oli löytänyt torstaina jonkun kuolleen elukan metsästä. Paisui ihan muodottomaksi. Tila huononi päivän mittaan ja leikkaushan siitä seurasi ja rahaa meni reilusti yli 1000 euroa. Mutta täytyy sanoa että kyllä on MAHTAVA henkilökunta Espoon Eläinsairaalassa! Ja Arttu voi nyt hyvin. Ihanaa :)

Hillan isomummo Maija (Maisa, Maisku, Mummeli) lähti aurinkoisimmille koirankeksimaille torstaina 18.10. maksakasvaimen takia, 11 vuoden iässä. Siitä ei ole kuin pari vuotta kun kisasin Maijan kanssa epävirallisissa agilitykisoissa, ei oltu koskaan aikaisemmin kokeiltu agilityä yhdessä mutta kovalla "Hyvä Maija! Hieno Maija!" -kannustuksella suoritettiin rata mallikkaasti, taidettiin oikein sijoittua palkinnoille. Oisko jopa voitettu?? Ei jaksa nyt muistaa. Paljon lohdutuksia Hissulle ja Tytille. Ja hei hei Maisa-mummeli, hyvä ettet joutunut kärsimään...