Kevät oli kovasti tuloillaan ja sitten se rykäs räntää/lunta taivaan täydeltä.... Noooo, eipähän tuu kuraa sisään kun on jonkun verran lunta maassa.

Hilla astutettiin torstaina 15.3. ja lauantaina 17.3. Kaikki meni hyvin, sitten vain odottamaan että kuinka käy. Enemmän ehkä oli traumaattista meikäläiselle kun luulin että Hilla kiljuu kivusta yms yms, mutta ääntäkään ei koko toimituksen aikana päästänyt. Oli vaan kun ei oliskaan. Hieno tyttö!

Kiran kanssa ollaan taas treenailtu esteitä, lauantaina Purinalla kerrattiin hyppyjä, A:ta, puomia, putkea (tällä kertaa ihan putkeen sisään, eikä juoksua putken päällä ;o) ) ja keppejä. Ja otin taas 2 hyppyä peräkkäin sekä hypyltä A:lle ja putkelta A:lle. Koitan panostaa kontakteille, koska nyt on sen verran nopeempi koira kyseessä että jään esim puomilla auttamattomasti jälkeen, kilpajuoksua on turha yrittääkään.

Ens lauantaina onki vika kerta kouluttamista möllikisojen merkeissä vehnille ja kerryille Purinalla, onpas 12 viikkoa mennyt nopeasti! Hirmu kivoja ja taitavia koiria + ohjaajia, ollut tosi antoisaa kouluttaa! Toivottavasti kaikki saavat jatkopaikan jostain ja innostuvat kisaamaankin, on sen verran lahjakkaita koirakoita siinä porukassa.

Sunnuntaina kohti Tamperetta, näyttely, missä taas jotain miljoona shelttiä.... Ei kauheesti nyt nappais mennä, vaikka viel muutama päivä sitten oli kauhea näyttelykuume. No Rakveren reissua odotankin sitten innolla, on kuitenkin sen verran erilainen näyttelymatka taas tiedossa "oheisohjelmineen" ;)