Sm -kisat oli ja meni. Joukkuekisassa edustettiin rotuyhdistystä ja sijoituttiin neljänsiksi!! Oltiin pitkään kolmansina mutta sitten tuli pohjoisen tyttö kera nopean shelttinsä ja pisti järjestyksen uusiksi ;) Yksilökisassa tehtiin hyppyradalla nolla täydessä kaatosateessa juoksuisella koiralla. Valitettavasti pari sekuntia tuli yliaikaa. Vettä tuli niin että Hilla ei pystynyt melkein silmiään pitämään auki :(

Pärnussa saatiin eri ja oltiin valioluokan neljänsiä. Ausseilla oli hyvä päivä, superkaunis Hile sai 2 junnusertiä ja oli vielä kaiken lisäksi sunnuntain näyttelyssä ROP tiukalla tuomarilla!

Iloista mökkiporukkaa:

1756265.jpg

Hile ja Heli

1756284.jpg

Minskiin lähdimme urhealla porukalla, minä ja Hilla sekä Hillan siskopuoli Heta, Lilu ja pumi Tatu, Pia ja snautseri Oiva, Jaana ja belggari Mindy, sekä veimme ja toimme Hki-Tallinna-Hki Katin Norwichin Nikon. Niko siirtyi Tallinnan päässä Kikan hoiviin. Pia handlasi Nikoa Minskissä. Ensin mun piti se tehdä (huimalla yhden kerran norrin esittämiskokemuksella ;) ) mutta kun lauantaina uhkas mennä sheltit ja norrit päällekkäin niin Pia sitten ystävällisesti esitti Nikon. Ja aikas hienosti muuten esittikin! La sekä su Niko ROP kera sertien ja cacibien ja vielä lauantaina RYP-2!!! Sillon repes riemu, lähti aika äkkiä puhelu Katille Suomeen..

Shelttejä oli 9 kpl. 2 urosta ja 7 narttua. Hillaa ja Hetaa lukuunottamatta kaikki muut sheltit olivat Venäjältä ja Valko-Venäjältä. Pieni epäilys oli ennen kehiä että mahtavatko tuomarimme herra venäläinen ja herra valkovenäläinen vetää kotia päin ja rajusti.. No, lauantaina Hilla valioluokan 1, PN2, serti ja vara-cacib. Jes! Tultiin BLR valioiksi. Meillä oli kilpakumppanikin valioluokassa. Heta oli eri-2 molempina päivinä junnuluokassa. Harmittavan karvaton oli, kilpakumppanilla oli kunnon pehkoturkki. Sunnuntaina sitten Hilla taas valioluokan 1, serti, cacib ja ROP!! Ei ollu riemulla rajaa :o) Kiitos ahkerille kehänlaitakannustajille!!! Teistä lähti hyvä ääni ;)

Pumi Tatusta tuli tällä reissulla INT CH, oli molempina päivinä ROP ja sai sertit ja cacibit. Grotsku Mindy myös valioitui ollen la&su ROP ja sai sertit ja cacibit. Snaku Oiva myös valioksi! Oivalla oli yksi BLR serti jemmassa huhtikuun reissusta ja sunnuntaina tuli sitten toinen serti sekä vara-cacib. Lauantaina Oiva oli luokkansa eri-1 mutta tuomari ei jostain IHME syystä halunnut antaa sertiä!!! Oivalla kuitenkin on hienoja menestyksiä ollut Suomessa, mm. JV-07, ROP Joensuussa ja 3 sertiäkin.... Ja Suomalaisilta tuomareilta vielä.

Meidän 4 hgen  porukan viikonlopun kokonaissaldo: 5xcacib, 2xv-cacib, 7xserti, 5xrop, 4xBLR Mva, 1x Int Mva. Tämän kaiken siis keräsivät 4 koiraa :))

Mikä sillä Jaanalla on kädessä....??? Pientä lämmikettä kun alkoi viluttamaan ;) Kuva Minskistä näyttelypaikalta:

1756339.jpg

Viime hetken "kaunistautuminen" ennen kehään menoa. Kuvassa Lilu ja Tatu:

1756356.jpg

Jep, mutta h-a-u-s-k-a-a oli! On se vaan niin iso merkitys sillä matkaseurueella miten viihtyy pitkän bussimatkan. Onneksi on samaa porukkaa tulossa seuraavalle näyttelymatkallemme ;)

Kiitos kaikille, erityisesti Lilulle, Jaanalle, Pialle, Marille, Sinille, Miitalle, Sirpalle, Kikalle etc. Sekä tietysti Miliamin Siretille! RAS RAS ja DAA, nähdään taas ;))