Mistähän alottaisi.. No jos vaikka siitä että Hillasta tuli tänään SUOMEN MUOTOVALIO, samalla myös ROP :)))) Salossa siis näyttely tänään, tuomarina Pirjo Aaltonen. Itse en päässyt (tai halunnut) lähteä koska halusin ehdottomasti nähdä agilityn mm-kisojen finaaliradat.

Aivan mahtavan upea ihana Pia lupautui lähtemään Hillan kanssa näyttelyyn, koska hänellä oli jo vieroitusoireita kun ei ollut pariin kuukauteen näyttelyihin päässyt ;) Sanat eivät riitä kertomaan kuinka kiitollinen olen Pialle... Muuten Hilla olisi jäänyt kotiin ja se odotettu serti mennyt muualle!

Ja palatakseni agilityyn ja niihin mm-kisoihin niin olipahan mahtavaa seurata 3 päivää maailman parhaiden koirakoiden suorituksia. Oli monia monia upeita ratoja ja sitten toki niitä vähemmän upeitakin.. Mutta se on lajin luonne, mitä vaan voi käydä. Suurin osa mokistahan oli ohjaajien syytä, sitä mietti siellä penkillä että "miten toi nyt noin tyhmästi teki...". Siis mähän en koskaan ohjaa tyhmästi, en ;) Nimimerkillä viime sunnuntaina puhdas rata alla ja toka vikalla esteellä hylky...

Mutta tunnelma jäähallissa oli upea, voin kuvitella miten hienolta tuntuu juosta siellä rataa ihmisten kannustaessa ja taputtaessa... Voi kun minäkin joskus... ;)