Loma alkais viikon päästä, olen tässä nyt ollut tämän viikon LET-jaksolla (LomaElämäänTutustuminen), koska lääkäritäti kirjoitti viikon sairasloman selkäni takia. Hyvä näin, ettei kesäloma tule sitten täytenä järkytyksenä ;o)

Hilla palasi kotiin juhannukseksi äitiyslomaltaan, suunnattiin suoraan mökille ja voi sitä riemua kun Hilla näki Irman ja Heimon (mun vanhemmat) piiiitkästä aikaa. Siellä 4 koiraa peuhasivat itsensä joka päivä uuvuksiin. Arttu, Hilla ja Kira uivat, Joonas tyytyi linnuntarkkailuhommiin rantavedessä seisten.

751498.jpg

Joonas the mahtava saalistaja ^

751477.jpg

751486.jpg

Artun enkelit ^

Pojat näyttivät taas saalistajantaitojaan, juhannusaattona havahduin savusaunassa istuessani isän huutoon. Huusi poikia jotka olivat lähteneet kuin ammuttuina metsään ja haukkuivat mennessään. Menin itsekin ulos huutamaan niitä takaisin, tai siis korjaan -karjumaan. Ei tehoa. Kiukku nousi entisestään, verenpaine oli varmaan päätähuimaava sillä hetkellä. Eikun verkkarit niskaan ja kumpparit jalkaan ja metsään hakemaan ne pirun piskit. Jos ei sana tehoa, niin....... No siinä talsin päättäväisenä pari metriä niin eikös sieltä tulla takatassut sauhuten takaisin JA Joonaksella roikkui jotain suustaan!!! Huusin "irti" ja se tiputti sen maahan. Sanoin isälle että mene katsomaan mikä se on, mä en pysty. Se nimittäin näytti joltain toooosi isolta rotalta tai miltä lie saukolta. Se olikin siili, jolla oli sisuskalut pihalla! Joonas aivan veressä etutassuista ja rinnasta ja suupielistä.. Artusta ei näkynyt mutta oli siinäkin verta. Kauhukuvat jo pyörivät mielessä että mistä saan nyt täällä juhannusaattona, jumalan selän takana jonkun päivystävän eläinlääkärin kiinni???!!! Tarkistin heti pojat, huuhdoin ne ensin vedellä verestä puhtaaksi, ja tulos: reikiä NOLLA! En vieläkään ymmärrä miten ne saivat siilin hengiltä saamatta itse yhtään piikkiä nahkaansa. Saalistusretken päätteksi Arttu läsähti suoraan neljältä jalalta rantaveteen pitkäkseen ja makasi ja joi ja joi ja joi. Siili syvälle kuoppaan, ettei taas saada sitä ihailtavaksemme. Ja pojilta pusuttelukielto siksi illaksi.

751538.jpg

751567.jpg

King Arttu omassa mökkivaltaistuimessaan ^

751581.jpg

Johon myös Joonas saatta mennä istumaan jos Arttu ei näe... Lällällää ^

 

Muuten tässä ollaan piipahdettu Pärnussa näyttelyissä Kiran kanssa, Kiran tytär Halla oli myös mukana. Näyttelyissä Suomen puolellakin ollaan käyty Kiran kanssa, Turenki, Tuuri, Orivesi. Hienosti on Kirppu ERIä saanut. Yksi serti tarvittaisiin että sais Kirasta Suomen muotovalion.

Hilla aloitteli agilityä loman jälkeen, kivasti oli intoa kertynyt tauon aikana. Olen pari-kolme kertaa vaan treenannut, pitäis kyllä treenata enemmän. Hau Openissa käytiin muistaakseni 4 kertaa epävirallisissa kisoissa. Pikku hiomisia tarvis kyllä tehdä ennen tulevia kisoja.... Mutta ei nyt tälläkään viikolla oo viittiny mennä vaikka aikaa olis ollut, ettei mene selkä pahemmaksi. Kisoja joihin ollaan menossa on 28.7. Mikkelissä 2 starttia, 29.7. omat kisat 1 startti, Hämeenlinna 4.8. 2 starttia ja PM-kisat Lohjalla 5.8. 2 starttia + pm-joukkuerata. Että Suomi tutuksi ja silleen... Ja vielä ettei ihan kotikulmilla pyöris niin elokuun toisena viikonloppuna vielä Kirpun kanssa Joensuuhun näytelmiin. Ja sitten onkin Kreikan matkan vuoro.