Viime keskiviikon treenit maneesilla meni vähän penkin alle kun Hilla vaan hölkkäsi ja katsoi että aha, hyppy, pitäiskö toi kenties hypätäkin....??? Meitä oli kouluttamassa Riikka Honkaranta ja oli kivat treenit meille järjestänytkin. Harmi vaan että koiran veto oli AIVAN poissa. Villi veikkaus: juoksut tulossa.

Samaa kyräilyä jatkuikin sitten muutama päivä, mutta lauantaina Purinan treeneissä mentiin taas ja lujaa! Otin vaan vajaan 10 minuutin pikatreenit, putkeen lähetyksiä, hyppykiemurat ja kontaktit, pelko takaraivossa että meno lässähtää taas. Osasin lopettaa ajoissa. Jäi hyvä maku suuhun.

Sunnuntaina sitten suunnattiinkin kohti Porvoota, 2 kisaa tiedossa. Hilla meni kuin maailmanomistaja, häntä pystyssä "täältä tulen muuten MINÄ".... Ekana oli hyppyrata, hyl tuli. Mutta kepit meni nappiin ja se loppusuora.... Wau, vaikka ite sanonkin! Suoraa mentiin, olikohan siinä 4 tai 5 hyppyä, Hilla paineli mua 3 estettä edellä NIIN makeesti! Kyllä irtos.

Toinen rata oli agirata, aikas tekninen..... 5 ja yliaikaa kun kiellolla korjattiin ja sitten oli sellasia läheltä piti -pelastuksia pitkillä kaarroksilla. Kontaktit oli hienot ja takaaleikkaukset.

Ja sitten alkoi ne juoksut!!! Aloitin syöttämään uutta Roayl Caninin juoksu/tiineysajan ruokaa. Pitäis kuulemma tulla paljon pentuja kun sitä syöttää ;)

Hilla on ilmoitettu myös 31.3. Rakveren (Eesti) näyttelyyn. Mukaan lähtee myös Saijan chihu Kalle.  Laskeskelin että päästään varmaan Pärnun näyttelyynkin kesä-heinäkuun vaihteessa, jos pennut syntyvät siinä toukokuun puolessavälissä.